Fylligare och personligare app från Øresundsbron

Øresundsbrons uppdaterade app fylls med fler finesser som ökar kundernas användarupplevelse. Med en inloggning på ”Mitt konto” kan kunderna numera göra betydligt mer i farten från mobilen.

– Andelen mobila besökare i Øresundsbrons kanaler har ökat kraftigt och därför har det varit viktigt att utveckla appen och göra den mer användarvänlig, säger Berit Vestergaard, marknadschef för privatmarknaden på Øresundsbron, till Fokus Öresund.

Nu är det exempelvis möjligt att 1) överblicka de senaste resorna över bron, 2) uppdatera sitt betalkort och 3) ange sitt registreringsnummer för att börja betala med nummerplåten i stället för en bizz.

– Många kunder har efterfrågat funktioner att hantera sitt konto via appen. Dessa önskemål prioriterade vi förstås under utvecklingen av den uppdaterade appen, för att tillgodose fler av våra kunders behov, säger Berit Vestergaard.

Guider och erbjudanden från Club BroPass finns kvar i appen, men nu är det ännu smidigare att filtrera innehållet efter sina egna preferenser.

– Vi har massor med fina erbjudanden i vår Club BroPass. Nu kan kunderna filtrera dessa utifrån sina egna intressen oavsett om det rör sig om en snabbtur över sundet eller en längre vistelse. På så vis gör vi våra erbjudanden ännu mer relevanta och lättillgängliga för den specifika kunden, säger Berit Vestergaard.

Med en uppdaterad kartfunktion är det lättare att se var erbjudandena ligger och kunderna kan därmed planera sin tur efter det. 

– Om du till exempel sitter i bilen på väg från en avkopplande vistelse på Ystad Saltsjöbad och vill passa på att äta eller shoppa innan du rullar tillbaka över bron så kan du få koll på ställen med spännande klubberbjudanden i närheten. Och samma möjligheter ger vi förstås de skåningar som upptäcker Själland, säger Berit Vestergaard.

Nytt är också att man kan använda fingeravtryckläsning för att logga in på Mitt Konto om mobilen har en sådan funktion. Det nya användargränssnittet gör dessutom appen mer lättnavigerad och intuitiv.

– Vi märker att den uppdaterade appen fångar användarnas intresse under längre stunder, och det ser vi som ett kvitto på att nya versionen inspirerar. Vi hoppas att kunderna uppskattar appen lika mycket som vi, och välkomnar synpunkter för att utveckla appen ännu mer på sikt, säger Berit Vestergaard.

Foto: Øresundsbro Konsortiet

Fakta: Så här hämtar du den nya appen från Øresundsbron:

  1. Gå till App Store, om du har en iPhone, eller till Google Play Butik, för dig med en Android-telefon.
  2. Sök efter Øresundsbron eller Öresundsbron
  3. Välj att installera
  4. Upptäck Öresundsregionen och hantera ditt eget konto

Synpunkter på appen? Mejla gärna till kontakt@oresundsbron.com