”Framgång utan gränser” på fullsatt Øresund Business Meeting

“Framgång utan gränser” var temat för årets stora Øresund Business Meeting, Øresundsbro Konsortiets event för entreprenörer som vill veta mer om att göra affärer på tvärs över Öresund. 300 personer kom till Hotel Clarion på Malmö Live för att mingla, skapa kontakter och lyssna på föredrag.

Bland talarna märktes bland andra Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektör vid Copenhagen Airport, som talade om flygplatsens expansionsplaner, och Alf Condelius, COO hos Massive Entertainment, som berättade om hur spelstudion gick från hobby till Hollywood. Andra som delade med sig av sina framgångshistorier var Camilla Wieslander, VD på Skanska Öresund, som berättade om nästa generations kontorsbyggnader som sätter välmående i fokus. Charlotta Ranert delade med sig av sitt matuniversum, Lotta Bjernstål om hur hon startade nätresebyrån Flygstolen och Thomas Weikop, chef i DanskeBank MobileLife.

Läs mer och se bilderna från Øresund Business Meeting