300 entreprenörer på Øresund Business Meeting

Inspirerande föreläsare, mingel och personliga möten. Det var vad de 300 deltagare som kom till Øresund Business Meeting på Luftkastellet förra torsdagen fick uppleva. Entreprenörer från företag som cykelhjälmen Hövding, Hummel, Toughest, Lakrits by Bülow och IKEA delade med sig av berättelserna om sina resor mot framgång.


– Øresund Business Meeting har på några få år lockat flera tusen deltagare och etablerat sig som ett av de viktigaste eventen för företagare som vill göra affärer på andra sidan sundet. Vi tror att det fyller ett behov, som funnits länge i regionen, av en mötesplats där man både kan knyta kontakter och få konkreta tips, säger Fredrik Jenfjord, chef Försäljning och Marknad vid Øresundsbro Konsortiet.

Vid mötet delades också Öresunddirektbusiness Award ut. I år var det företaget Audiovox som fick motta priset, som förutom äran består av 100.000 danska kronor.

Under våren 2017 kommer fyra frukostmöten arrangeras i samarbete med Nordic Choice Hotels i Malmö och Köpenhamn. Bilder från torsdagens arrangemang hittar du på oresundbusinessmeeting.com

Front