Bli uppdaterad på årets stora Øresund Business Meeting

Vad har sportkläder, hinderbanor, möbler, en cykelhjälm och lakrits gemensamt?

Jo, samtliga kommer stå i fokus vid nästa Öresund Business Meeting, som har tema Update Öresund.

Då kommer nämligen följande talare: Christian Stadil, ägare och VD för Hummel; Adam Feldt och Per Öberg, ägare av Toughest; Maria Jonsson Hansson, HR-chef för IKEA Services; Fredrik Carling, VD för Hövding samt Johan Bülow, grundare och ägare av Lakrids by Johan Bülow.

De kommer dela med sig av sina berättelser om hur deras verksamheter en gång startade och den resa de gjort mot framgång, i Öresundsregionen och globalt.

Øresund Business Meeting är en mötesplats skapad av Øresundsbro Konsortiet. Två gånger om året bjuds företagare in till frukostmöten på danska och svenska sidan Öresund, för att nätverka och inspirera varandra. En gång om året hålls ett stort gemensamt möte för både svenskar och danskar. I år är det den 10 november på Luftkastellet i Malmö. Det är hög tid att anmäla sig!

Läs mer och anmäl dig på oresundbusinessmeeting.com

 

Text: Sanna Holmqvist