Notiser

Pris på Øresund Business Meeting
Den 13 november är det dags för årets stora Øresund Business Meeting på Luftkastellet. Här kan man lyssna på världens bästa Carlzon, före detta SAS-chefen Jan Carlzon alltså, men också på Bron/Broen-producenten Anders Landström. Vid mötet delar också Öresunddirekt ut Öresunddirektbusiness Award, till ett företag som lyckats med att göra affärer över sundet. Øresund Business Meeting arrangeras av Øresundsbron.

Läs mer på www.oresundbusinessmeeting.com

Karriärdagar över sundet
Den 17:e oktober arrangeras Career Days i Malmö Arena. Career Days är, enligt arrangörerna, Nordens största karriärevent för akademiker inom teknik, ekonomi och data/IT. På Career Days möts arbetsgivare och arbetssökande, man kan också lyssna på föreläsningar.

Läs mer på www.careerdays.nu