Udvidet og mere personlig app fra Øresundsbron

Øresundsbrons opdaterede app har flere finesser, som forstærker kundernes brugeroplevelse. Med et login på ”Min konto” kan kunderne fremover klare betydeligt mere fra mobilen, når de er på farten.  

– Andelen af mobile besøgere på Øresundsbrons kanaler er øget kraftigt, og det har derfor været vigtigt at udvikle app’en og gøre den mere brugervenlig,” siger Berit Vestergaard, markedschef Fritid i Øresundsbro Konsortiet.

Nu er det for eksempel muligt at:

  1. Få et overblik over de seneste rejser over broen
  2. Opdatere sit betalingskort
  3. Opgive sit registreringsnummer som alternativ til en bizz

– Mange kunder har efterspurgt funktioner, der giver dem adgang til deres konto via app’en, og vi har naturligvis prioriteret disse ønsker i udviklingen af den opdaterede app, siger Berit Vestergaard.    

Tilbud og guides fra Club BroPass findes stadig i app’en, men nu er det endnu smidigere at filtrere indholdet i forhold til egne præferencer.

– Vi har masser af gode tilbud i vores Club BroPass. Nu kan kunderne filtrere disse ud fra egne interesser, hvad enten det gælder en smuttur over sundet eller et længere besøg. På den måde gør vi vore tilbud endnu mere relevante og lettilgængelige for den enkelte kunde,” siger Berit Vestergaard.

Med en opdateret kortfunktion er det blevet nemmere at se, hvor tilbuddene geografisk er placeret og planlægge sin tur dette.

– Sidder du for eksempel i din bil, på vej hjem efter at have koblet af et par dage i Ystad Saltsjöbad, og vil benytte lejligheden til at spise eller shoppe i Skåne, inden du kører tilbage over broen, kan du med app’en hurtigt se, om der er steder med spændende klubtilbud i nærheden. Samme mulighed giver vi selvfølgelig skåninge på tur på Sjælland, siger Berit Vestergaard.      

Som noget nyt kan man nu logge ind på Min Konto med sit fingeraftryk, hvis ellers mobilen giver den mulighed. Den nye brugergrænseflade gør desuden app’en mere intuitiv og lettere at navigere rundt i.

– Vi oplever, at den opdaterede app fanger brugernes interesse i længere tid, og det ser vi som tegn på, at den nye version inspirerer. Vi håber, at kunderne sætter lige så stor pris på app’en, som vi gør, og vi er åbne for input, så vi kan videreudvikle app’en og med tiden gøre den endnu bedre, siger Berit Vestergaard.

Fakta: Sådan henter du den nye app fra Øresundsbron: 

  • Gå til App Store, hvis du har en iPhone, eller til Google Play, for dig med en Android-telefon. 
  • Søg efter Øresundsbron.
  • Installer og åbn.
  • Opdag Øresundsregionen og administrer din egen konto.
  • Har du input, så mail gerne til kontakt@oresundsbron.com