”Fremgang uden grænser” på fyldt Øresund Business Meeting

“Fremgang uden grænser” var temaet for årets store Øresund Business Meeting, Øresundsbro Konsortiets arrangement for erhvervsfolk som gerne vil vide mere om at gøre forretninger på tværs af Øresund. 300 deltager kom til Hotel Clarion på Malmö Live for at netværke, skabe kontakter og høre foredrag.

Blandt talerne var blandt andre Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør ved Copenhagen Airport, som fortalte om lufthavnens ekspansionsplaner, og Alf Condelius, COO hos Massive Entertainment, som kun berette om hvordan spilfirmaet gik fra hobby til Hollywood.

Derudover var der succeshistorier fra Camilla Wieslander, administrerende direktør på Skanska Øresund, som fortalte om næste generations kontorbygninger, der sætter velbefindende i fokus. Charlotta Ranert talte om sit madunivers, Lotta Bjernstål om hvordan hun startede internetrejsebureauet Flygstolen og Thomas Weikop, chef for DanskeBank MobileLife.

 

Læs mere og se billederne fra Øresund Business Meeting