Fundamentet for nye portaler snart klar i betalingsanlægget

Med stor tålmodighed passerer bilkunder udgravninger og lukkede baner i betalingsanlægget. Her er der i de seneste par uger blevet bygget om. Fokus Øresund fik en opdatering af Håkan Kiendl, chef for betalingsanlægget.

1. Hvordan går arbejdet med ombygningen?

Arbejdet skrider godt frem, og efter planen.

2. Hvad er I i gang med lige nu?

Lige nu færdiggøres fundamentet, som den nye portal skal fæstnes i. Det bliver fire ben til vores portal, og der vil være en portal på begge sider. I begyndelsen af februar løftes de nye portaler på plads i nattetimerne.

3. Hvornår vil det være færdigt?

Den nye teknik i betalingsanlægget vil være helt færdig den 19. april. Efter en prøveperiode på maksimalt et år, påbegynder vi demonteringen af den nuværende teknik, herunder lysgardiner (stolper) på begge sider af vores baner, skilte under taget, som viser status på banerne, og den slags.

Hvad skal der egentlig ske i betalingsanlægget? Læs mere her.