300 erhvervsfolk til Øresund Business Meeting

Inspirerende talere, netværk og personlige samtaler. Det var hvad de 300 deltagere oplevede, da de kom til Øresund Business Meeting på Luftkastellet i Malmø sidste torsdag. Erhvervsfolk fra virksomheder som cykelhjelmen Hövding, hummel, forhindringsløbet Toughest, Lakrids by Johan Bülow og IKEA delte ud af deres erfaringer på vejen mod succes.

– Øresund Business Meeting har på få år lokket flere tusinde deltagere til, og har etableret sig som en af de vigtigste events for erhvervsfolk, som vil gøre forretninger på den anden side af sundet. Vi tror, at det opfylder et behov, som længe har været i regionen, for at have et mødested, hvor man både kan skabe nye kontakter, og samtidig få konkrete tips, siger Fredrik Jenfjord, salg- og markedschef ved Øresundsbro Konsortiet.

Ved mødet blev der også uddelt Øresunddirektbusiness award. I år gik prisen til virksomheden Audiovox, som ud over æren også modtog 100.000 danske kroner.

I løbet af foråret 2017 bliver der arrangereret fire morgenmøder i samarbejde med Nordic Choice Hotels i Malmø og København.

Billeder fra torsdagens arrangement finder du på oresundbusinessmeeting.com