Bliv opdateret på årets store Øresund Business Meeting

Hvad har sportstøj, forhindringsbaner, møbler, en cykelhjelm og lakrids til fælles?

Det kommer nemlig alt sammen til at være i fokus ved næste Øresund Business Meeting, som har temaet Update Øresund.

Der kommer følgende talere: Christian Stadil, ejer og administrerende direktør for Hummel; Adam Feldt og Per Öberg, ejere af forhindringsbaneløbet Toughest; Maria Jonsson Hansson, HR-chef for IKEA Services; Fredrik Carling, administrerende direktør for Hövding, samt Johan Bülow, grundlægger og ejer af Lakrids by Johan Bülow.

De vil alle fortælle om, hvordan deres virksomheder en gang blev startet, og dernæst skabte fremgang, i Øresundsregionen og globalt.

Øresund Business Meeting er en mødeplads skabt af Øresundsbro Konsortiet. To gange om året inviteres erhvervsfolk til morgenmøder på dansk og svensk side, og får mulighed for at netværke og inspirere hinanden. En gang om året holdes et stort, fælles møde for både danskere og svenskere. I år er det den 10. november på Luftkastellet i Malmø, og det er på høje tid til at tilmelde sig.

Læs mere og tilmeld dig på oresundbusinessmeting.com

 

Tekst: Sanna Holmqvist