Trafikinfo og rejsetips i en samlet app

Øresundsbrons nye app er blevet hentet 33.000 gange siden lanceringen i juni.

For godt og vel en måned siden lancerede Øresundsbron en ny app. I den samlede al information, som billister kan have brug for, når de kører over broen. App’en indeholder trafikinformation, så man kan få direkte besked, hvis broen lukker, samt temperatur, vejr- og vindsituation, og adgang til billeder fra Øresundsbrons webcams på broen. Denne information har længe været tilgængelig på SMS og Øresundsbrons hjemmeside, men nu er den altså også tilgængelig i en app på mobilen.

I app’en findes der også tips og tilbud, som kan bruges af medlemmerne i kundeklubben Club BroPas.

– App’en er et supplement til hjemmesiden. Vi kan mærke, at det er en efterspurgt tjeneste, for på en mindre end en måned er den blevet hentet 18.500 gange, siger Karsten Längerich, chef for fritidsmarkedet, Øresundsbro Konsortiet.

Karsten Längerich håber også, at app’en kan inspirere kunder til at tage på flere ture over broen.

Læs mere om Øresundsbrons app