Poetisk tone erstatter bro-mand i ny reklamefilm

Man behøver ikke vente til ferien, og rejse om på den anden side af jorden, for at få oplevelser ud over det, som hverdagen kan byde på. Det er nok at tage et smut over sundet. Det er temaet bag Øresundsbrons nye reklamekampagne.

Du har sikkert set ham i et par år efterhånden, den hjælpsomme bromedarbejder, som giver billisterne tips til udflugtsmål på den anden side af Øresund. I Øresundsbrons nye kampagne, som starter i denne uge, er han dog ikke længere at finde. Nu er humor og højt tempo erstattet af en poetisk tone. Temaet er drømmen om brud med hverdagen, og hvad der egentlig skal til, for at skabe dage, der huskes. Vi tror måske, at de små, magiske øjeblikke, som vi alle længes efter – dem, man aldrig glemmer – er forbeholdt de lange ferierejser.

– I virkeligheden kræver det kun en tur over Øresundsbron, hvis man vil opleve noget andet end det, vi er vant til. Og det behøver ikke kun at være i ferien, men måske bare på en almindelig hverdag, fortæller Nina Thestrup Wulff, head of brand hos Øresundsbron.

Den visuelle stil i reklamefilmen er en hybrid mellem tegninger, rigtige fotos og en lille smule eventyr, og udspiller sig i et vægtløst univers.

– Det er et helt unikt look for Øresundsbron, som er skabt i samarbejde med reklamebureauet DDB i København.

Se Øresundsbrons nye reklamefilm: