20.000 skoleelever skal sætte fokus på et grønt Europa

Alle danske og skånske skoleelever inviteres til at blive en del af dette års Eurovision. Det sker gennem Eurovision School Contest, hvor eleverne skal give deres kreative bud på, hvordan et grønnere Europa skal se ud.

I 2014 er København vært for verdens største musikkonkurrence samtidig med, at byen er udnævnt til Europas miljøhovedstad 2014. Kombinationen af de to store events er omdrejningspunktet i konkurrencen Eurovision School Contest.

Alle danske og skånske skoleelever i 4.-6. klasse er inviteret til at komme med deres kreative bud på, hvordan et grønnere Europa skal se ud. I alt 10 klasser skal dyste om den endelige sejr til en af Eurovision-showets generalprøver d. 7. maj.

Ambitionen er, at 20.000 elever vil deltage i konkurrencen, som henter inspiration fra Region Skåne, hvor over 18.000 skolebørn fra hele Region Skåne deltog i konkurrencen i forbindelse med Eurovision Song Contest 2013 i Malmö.

Læs mere om Eurovision School Contest »